Отминали кампании

Приключи кампанията на Пица Лаб в подкрепа на нашите ученици

Между 15 септември и 15 октомври 2021 г. Pizza Lab организира кампания в наша подкрепа под надслов „Учи и сполучи“. Тя имаше за цел да набере поне 3000 лв., за да осигури средства за уроци и учебни пособия на деца в неравностойно положение и така да допринесе за тяхното по-добро бъдеще.

В рамките на кампанията клиентите на Pizza Lab даряваха по 1 лев чрез всяка закупена Чоко пица, а организаторите удвоиха сумата. Дарителски кутии, поставени в обектите на Pizza Lab дадоха възможност, който желае, да остави по-голямо дарение. Така в подкрепа на каузата бяха набрани общо 3195 лв., с които ще бъдат осигурени учебници, тетрадки, помощни материали и допълнителни уроци за учениците в един от нашите центрове.

Децата, които растат извън семействата си, са най-уязвими и в риск от отпадане от образователната система. Те често се нуждаят от допълнителна помощ и психологическа подкрепа, за да се справят с изоставането с учебния материал. Затова сърдечно благодарим на нашите приятели от Pizza lab и всички техни клиенти, които подадоха ръка на учениците в нашите центрове и допринесоха за набирането на нужните средства.

За втори път около началото на учебната година сладките пици в менюто на Pizza Lab се предлагат в подкрепа на нашата кауза. През 2019 г. заедно осъществихме капанията „Чоко пица в подкрепа на добра кауза“, а набраните тогава средства бяха отново в подкрепа на децата и младежите, живеещи извън семействата си.

Прочети също:

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

Целта на посещението бе обмяна на опит и добри практики в индивидуалната работа с децата и младежите…

Годишен благотворителен бал 2017

Тази година се състоя 12-тият Годишен благотворителен бал на фондация „Сийдър“. Събитието се проведе на 11 ноември…