Стартираме съвместна кампания с Levoit България, за да осигурим по-добра среда за всеки

Щастливи сме, когато имаме възможност да си партнираме със социално отговорни компании, които споделят нашата мисия. В лицето на Levoit България срещнахме точно това и с радост обявяваме началото на съвместната ни кампания с тях.

Историята

Партньорството ни с Levoit започна с молба от наша страна за материално дарение на пречистватели за въздух за семейните ни къщи в Казанлък. Имейл, изпратен към офисната им поща, без големи очаквания за отговор от наша страна. Изненадващо, бързо бяхме опровергани – Levoit  откликнаха мигновено и само дни след това уредите вече бяха при нас и радваха не само децата, но и служителите в центровете ни.

Още по-изненадващо за нас, ангажираността на компанията с каузата на „Сийдър“ не приключи с дарението и самите те изявиха желание да ни подкрепят и по друг начин. Още при първата ни среща разбрахме, че споделяме общи ценности – отдаденост и ангажираност към благосъстоянието на хората. Ние, във фондация “Сийдър”, се стремим да осигурим възможно най-добрата среда за хората в неравностойно положение, докато те, от своя страна, ангажират времето си в създаването на чиста и гостоприемна среда, която има положителен ефект върху физическото и психично благополучие на клиентите им.

Нямаше какво да му мислим – веднага след първата ни среща започнахме планирането на съвместната ни благотворителна кампания, обединявайки усилията си, за да осигурим “По-добра среда за всеки”.

Кампанията

С промоционален код „CEDAR“, клиентите на Levoit България получават 10% отстъпка при покупка на пречистватели, вертикални прахосмукачки и други иновативни продукти от техния уебсайт. Освен това, за всяка поръчка с този код, Levoit България ще дари 10% от стойността ѝ за каузата ни.

Използвайте код „CEDAR“ днес и станете част от промяната! По този начин, не само ще подобрите вашата домашна или офис атмосфера, но и ще подкрепите нашите усилия за създаване на по-добра среда за хората в неравностойно положение.

За Levoit България

Levoit България е водещ доставчик на решения за пречистване на въздуха в дома или офиса. Компанията предлага широка гама от иновативни продукти (пречистватели, овлажнители и вертикални прахосмукачки), предназначени за подобряване на качеството на въздуха и насърчаване на по-здравословна среда. Ползите от продуктите им не са само физически – те създават усещане за чистота и уютна атмосфера във всяко пространство, което допринася за по-добро психично и емоционално здраве.

актуално

Прочети също

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

Целта на посещението бе обмяна на опит и добри практики в индивидуалната работа с децата и младежите…

Пътешествие до Рилския манастир и околностите

Във вторник, предната седмица, след близо двучасово пътуване с автобус през живописната Рила планина, децата и младежите…

Инициативата „Подкрепи една мечта“ през погледа на един младеж

Един от младежите от семейните ни къщи в гр. Казанлък се включи в инициативата на Президента на…

Изживей го, за да научиш

Всеки един от нас се е сблъсквал с максимата, че истинското знание произтича от непосредствения опит, а…