По-добра среда за всеки

Съвместна кампания на фондация “Сийдър” и Levoit България

Във фондация “Сийдър” посвещаваме времето и усилията си, за да осигурим по-добра среда за хората в неравностойно положение и подкрепа за тяхното интегриране в общността.  

В лицето на Levoit България срещнахме надежден партньор, ангажиран със създаването на чиста и гостоприемна среда, която има положителен ефект върху физическото и психично благополучие на хората.

Обединявайки усилията си в съвместна кампания, имаме възможността да окажем значително въздействие върху осигуряването на по-добра среда за всеки.

Включи се и ти!

Използвай код „CEDAR“ за 10% отстъпка при поръчка на всички уреди от сайта на Levoit България. С покупката си ще подкрепиш и нас. Levoit България ще дари за каузата ни 10% от стойността на всяка направена поръчка с промоционалния код.

За Levoit България

Levoit България е водещ доставчик на решения за пречистване на въздуха в дома или офиса. Компанията предлага широка гама от иновативни продукти (пречистватели, овлажнители и вертикални прахосмукачки), предназначени за подобряване на качеството на въздуха и насърчаване на по-здравословна среда. Ползите от тях не са само физически – те създават усещане за чистота и уютна атмосфера във всяко пространство, което допринася за по-добро психично и емоционално здраве.