Рекорден брой участници в подкрепа на работата ни в Legion Run тази година

Над 400 души от 20 компании участваха с благотворителен билет в тазгодишното издание на Legion Run, за да подкрепят работата ни за осигуряване на качествена грижа за деца и пълнолетни в неравностойно положение. Отборното преживяване се състоя на 8 юли в парка на Летище София, а нашата кауза за трета поредна година беше подкрепена от организаторите на събитието и от множество компании, които осигуриха благотворителни билети за екипите си.

На трасето се редуваха най-различни предизвикателства за духа и тялото – кал, лед, слънце, бодлива тел, тинести тунели и още много препятствия, а в отбора на „Сийдър“ не стихваха мотивирацията и ентусиазмът.

Останахме много впечатлени от несломимия дух на участниците и начина, по който всички те се подкрепяха и преминаваха задружно дори през най-трудните препятствия. Нашият колега – Кирил Стумбов, също се включи в преживяването с желание и хъс за втора година.

В подкрепа на децата и младежите в неравностойно положение тази година тичаха представители от над 20 компании, сред които Zuhlke Engineering, Edenred Bulgaria, Anakatech, Schneider Electric, IKEA, Concentrix, Baringa, Meavo, Astea Solutions, Lufthansa Technik Sofia, Ingram Micro, Strypes, ТОКИ, Kaufland Bulgaria, Tide, ICON Plc, Chaos Bulgaria, A Data Pro, Groupama, Luxoft.

Благодарим на всички компании и на всеки един участник за подкрепата. Благодарим сърдечно на партньорите ни от Legion Run, които отново застанаха зад каузата ни и направиха всичко това възможно.

С обединени усилия на всички компании, участници и организаторите на събитието набрахме сумата от 17 560 лв. Целта ни беше да осигурим физиотерапия за 20 деца с тежки увреждания в продължение на една година, но благодарение на огромния интерес към благотворително участие ще можем да помогнем на още 30 младежи да получат така нужната им физиотерапия.

Благодарим ви от сърце за усилията и подкрепата! Заедно променяме животи!

актуално

Прочети също

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

Целта на посещението бе обмяна на опит и добри практики в индивидуалната работа с децата и младежите…

Пътешествие до Рилския манастир и околностите

Във вторник, предната седмица, след близо двучасово пътуване с автобус през живописната Рила планина, децата и младежите…

Инициативата „Подкрепи една мечта“ през погледа на един младеж

Един от младежите от семейните ни къщи в гр. Казанлък се включи в инициативата на Президента на…

Изживей го, за да научиш

Всеки един от нас се е сблъсквал с максимата, че истинското знание произтича от непосредствения опит, а…