17 години устойчива грижа

На 29 октомври 2022 г. за 17-а поредна година каним съмишленици, дарители, приятели и поддръжници на фондация „Сийдър“ да участват и подкрепят работата ни в традиционния ни благотворителен бал.

От създаването на организацията през 2005 г. до днес работим последователно за осигуряване на по-добра грижа и качество на живот на деца в неравностойно положение. За тези 17 години децата, за които поехме грижа, пораснаха и станаха възрастни хора. Но ние продължаваме да следваме първоначалната си мисия да спомогнем за промяна на обществените нагласи към тях, за промяна на държавните политики в социалната сфера, за осигуряване на достоен живот и качествена грижа за онези, които се нуждаят от подкрепа през целия си живот.

Благотворителният ни бал е събитието, благодарение на което успяваме да наберем средства за осигуряване на допълнителен персонал за грижа за децата и възрастните, за специализирани терапии, от които се нуждаят те, за образователна подкрепа, летни лагери. То се осъществява с помощта на спонсори и партньори, а това позволява всички набрани средства от куверти за събитието и дарителските механизми да бъдат инвестирани в директната работа с хората в услугите, които управляваме.

Тази година се връщаме отново към традиционния формат на събитието и ще посрещнем 130 гости на тържествена вечеря в хотел Хаят. Спонсори на събитието са CMS София, Фондация „Комунитас“, Фондация „Америка за България“, Dundee Precious Metals, AG Capital.

По време на вечерта ще има специален търг – механизъм за дарение, при който споделяме за конкретни нужди в работата си и приканваме гостите да даряват средства за конкретна нужда По традиция ще имаме благотворителна томбола, а наградите за нея са осигурени безвъзмездно от партньорите ниКонцертен комплекс България и Софийска филхармония, Винарска изба „Боровица“, Магазин „Дар от боговете“, Dabov Specialty Coffee, Amuse Bouche, Sircrow, Жирокоптер България, Sail with me BG, хотел Гела и Смайлка Фотографи.

Водещ на вечерта и специалния търг ще бъде Благой Бойчев – актьор и режисьор, един от създателите на Театър „Реплика“. В програмата на събитието гостите ще могат да видят откъс от най-новия танцов спектакъл на Компания Дерида – BACK, чиято премиера е четири дни преди нашия бал. А изпълнителите от Ninio & The Groovers ще се погрижат за доброто настроение на гостите.

Цялата сума от благотворителния куверт, както и всички набрани средства по време на вечерта, ще помогнат за грижата на децата и възрастните, които живеят в нашите семейните центрове.

 

актуално

Прочети също

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

Целта на посещението бе обмяна на опит и добри практики в индивидуалната работа с децата и младежите…

Пътешествие до Рилския манастир и околностите

Във вторник, предната седмица, след близо двучасово пътуване с автобус през живописната Рила планина, децата и младежите…

Инициативата „Подкрепи една мечта“ през погледа на един младеж

Един от младежите от семейните ни къщи в гр. Казанлък се включи в инициативата на Президента на…

Изживей го, за да научиш

Всеки един от нас се е сблъсквал с максимата, че истинското знание произтича от непосредствения опит, а…