Юбилеен куиз

След летните ваканции и заниманията на открито, след старта на учебната година и усилените срещи за планиране на последния триместър на годината, обичайно идва времето на нашия традиционен пъб куиз.

Той ще се състои на 28 септември от 19.30 ч. на обичайното място – в J.J. Murphys Irish Pub. Каним всички любители на интелектуалните игри, точните факти, любопитните детайли да станат част от нашата благотворителна викторина. Екипът ни подготвя интересни въпроси, ще има кръг предизвикателство, а наградите за благотворителната томбола са предоставени от дългогодишни партньори като Salad Box, Dabov Specialty Coffee, J.J. Murphy’s, Georgievi Bros Wine Makery Club, Дом на киното.

Темата на куиза ни е свързана със символиката на числата, защото заедно ще отбележим куиз Ν: 50. А всички набрани средства ще бъдат инвестирани в директната грижа за децата и възрастните, които живеят в нашите центрове от семеен тип.

Съберете отбор и побързайте да се регистрирайте до 26 септември тук . Следете във Фейсбук подробности за събитието.

актуално

Прочети също

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

Целта на посещението бе обмяна на опит и добри практики в индивидуалната работа с децата и младежите…

Пътешествие до Рилския манастир и околностите

Във вторник, предната седмица, след близо двучасово пътуване с автобус през живописната Рила планина, децата и младежите…

Инициативата „Подкрепи една мечта“ през погледа на един младеж

Един от младежите от семейните ни къщи в гр. Казанлък се включи в инициативата на Президента на…

Изживей го, за да научиш

Всеки един от нас се е сблъсквал с максимата, че истинското знание произтича от непосредствения опит, а…