Как да сплотим екипа си от разстояние?

През изминалите месеци все повече компании преминаха към дистанционна работа и срещите на екипите им са предимно онлайн. В тези условия все по-трудно става сплотяването между колеги, а сутрешните кафе-оперативки не са достатъчни за поддържане на екипния дух и мотивацията. В същото време социалната отговорност и грижата за нуждаещите се стават все по-актуални сред младите и активно работещи от вкъщи хора. Ето защо нашият екип не спира да търси и предлага идеи, които да помогнат на компаниите да се обединят около добра кауза, да бъдете полезни за общността и да се забавлявате едновременно.

Тази есен екипът ни разработи нови начини за подкрепа на деца и младежи в неравностойно положение, които съчетават тиймбилдинг елементи с благотворителност и са приложими в ситуация на социална изолация и работа от дома. През пролетта оформихме в Наръчник няколко идеи за благотворителност от разстояние, а сега вече е готова и втора част, която съдържа още по-интересни и забавни идеи. Ако в първата част предложихме инициативи като Търг на обещанията и Хапни и научи с идеята, че скоро ще можем да се върнем в реалните си офиси, то сега вече залагаме на по-здравословни и трайно отдалечени занимания като Седмица на предизвикателствата и 600 000 стъпки. Специално за предстоящите коледни и новогодишни празници и с надежда към една по-позитивна година, сме добавили и идея за забавен и различен фирмен календар.

Целта на Наръчника е да предостави алтернативни варианти на стандартния тиймбилдинг, така че той да може да се случи също толкова забавно и в онлайн среда. Екипът на „Сийдър“ участва активно и модерира различните дейности, а добавената стойност от подкрепа на значима кауза може само да сплоти екипа на една компания още повече.

За да разберете повече за възможностите за дарителство чрез онлайн инициативи за екипа ви, моля свържете се с нас на имейл: adriana@cedarfoundation.org.

актуално

Прочети също

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

Целта на посещението бе обмяна на опит и добри практики в индивидуалната работа с децата и младежите…

Пътешествие до Рилския манастир и околностите

Във вторник, предната седмица, след близо двучасово пътуване с автобус през живописната Рила планина, децата и младежите…

Инициативата „Подкрепи една мечта“ през погледа на един младеж

Един от младежите от семейните ни къщи в гр. Казанлък се включи в инициативата на Президента на…

Изживей го, за да научиш

Всеки един от нас се е сблъсквал с максимата, че истинското знание произтича от непосредствения опит, а…