Първи куиз за 2023!

В последния ден на Малък Сечко софийският ни екип организира 52-ия поред и първия за 2023 година благотворителен пъб куиз. Темата е “Загадки, мистерии и конспиративни теории”, а голямата награда ще осигурят партньорите ни от трамплинен парк – Аrea 52.

Регламентът си остава същият – отбори до 6 души, 6 кръга с тематични въпроси, благотворителна томбола и серия от внезапни въпроси за спечелване на халба студена бира.

Новото – даваме възможност един от отборите от предходния куиз да определи темата на специален кръг. Очаквайте я седмица преди събитието.

Наши домакини отново са J.J. Murphy’s, които ще почерпят всички участници с мезе за бира, а водещ на вечерта ще бъде Явор Попов.

Побързайте да запишете своя отбор. Приходите от такси вход ще бъдат инвестирани в работата ни с деца и възрастни от семейните ни центрове.

Ако пък имате интерес да станете спонсор на събитието и припознаете нашата кауза като своя, потърсете Ани на аneta@cedarfoundation.org.

Очакваме ви!

*Напомняме на всички участници, че благотворителният пъб куиз се провежда на английски език.

актуално

Прочети също

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

На 19 и 20 октомври екипите на Центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) „Сияние“ и на…

Пътешествие до Рилския манастир и околностите

Във вторник, предната седмица, след близо двучасово пътуване с автобус през живописната Рила планина, децата и младежите…

Инициативата „Подкрепи една мечта“ през погледа на един младеж

Един от младежите от семейните ни къщи в гр. Казанлък се включи в инициативата на Президента на…

Изживей го, за да научиш

Всеки един от нас се е сблъсквал с максимата, че истинското знание произтича от непосредствения опит, а…