Първи куиз за 2023!

В последния ден на Малък Сечко софийският ни екип организира 52-ия поред и първия за 2023 година благотворителен пъб куиз. Темата е “Загадки, мистерии и конспиративни теории”, а голямата награда ще осигурят партньорите ни от трамплинен парк – Аrea 52.

Регламентът си остава същият – отбори до 6 души, 6 кръга с тематични въпроси, благотворителна томбола и серия от внезапни въпроси за спечелване на халба студена бира.

Новото – даваме възможност един от отборите от предходния куиз да определи темата на специален кръг. Очаквайте я седмица преди събитието.

Наши домакини отново са J.J. Murphy’s, които ще почерпят всички участници с мезе за бира, а водещ на вечерта ще бъде Явор Попов.

Побързайте да запишете своя отбор. Приходите от такси вход ще бъдат инвестирани в работата ни с деца и възрастни от семейните ни центрове.

Ако пък имате интерес да станете спонсор на събитието и припознаете нашата кауза като своя, потърсете Ани на аneta@cedarfoundation.org.

Очакваме ви!

*Напомняме на всички участници, че благотворителният пъб куиз се провежда на английски език.

актуално

Прочети също

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

Целта на посещението бе обмяна на опит и добри практики в индивидуалната работа с децата и младежите…

Пътешествие до Рилския манастир и околностите

Във вторник, предната седмица, след близо двучасово пътуване с автобус през живописната Рила планина, децата и младежите…

Инициативата „Подкрепи една мечта“ през погледа на един младеж

Един от младежите от семейните ни къщи в гр. Казанлък се включи в инициативата на Президента на…

Изживей го, за да научиш

Всеки един от нас се е сблъсквал с максимата, че истинското знание произтича от непосредствения опит, а…