Над 40 000 лв. набра коледната ни кампания

Средствата ще бъдат използвани за рехабилитация на децата и младежите с физически увреждания

14 социално ангажирани компании, техните служители, клиенти, деца в детски градини и училища и техните родители се включиха в коледната ни кампания. Заедно събраха сумата от 40 000 лв. за осигуряване на физиотерапия за 40 деца и младежи в семейните ни центрове в Казанлък и Кюстендил.

Освен планираната физиотерапия ще организираме и културни занимания. Програмата с културна насоченост, наречена „Театър у дома“ е за онези наши деца и младежи в центровете ни в Казанлък, които са трудноподвижни или поради друга причина не могат да излизат от домовете си. Ще организираме ежемесечни посещения на актьори от местния театър с постановки, които ще дадат възможност на децата и младежите да се докоснат до театралното изкуство, а понякога и самите те да влязат в ролята на актьори.

Най-сърдечно благодарим на нашите партньори, които се включиха в кампанията ни: служителите на Фантастико Груп, Lufthansa Technik Sofia, Yotpo, A Data Pro, Coca-Cola Europacific PartnersIKEA, PLAN A, както и Baringa, Chucky’s, Meavo, DABOV Specialty Coffee, Salad Box Bulgaria, IH Sofia, Частна детска ясла и детска градина „Веселите камбанки“, Частна детска градина „Доверие“, Tom’s Place.

актуално

Прочети също

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

Целта на посещението бе обмяна на опит и добри практики в индивидуалната работа с децата и младежите…

Пътешествие до Рилския манастир и околностите

Във вторник, предната седмица, след близо двучасово пътуване с автобус през живописната Рила планина, децата и младежите…

Инициативата „Подкрепи една мечта“ през погледа на един младеж

Един от младежите от семейните ни къщи в гр. Казанлък се включи в инициативата на Президента на…

Изживей го, за да научиш

Всеки един от нас се е сблъсквал с максимата, че истинското знание произтича от непосредствения опит, а…