Отминали кампании

За Коледа всяко дарение е от значение

В нашите центрове от семеен тип Коледа е вълнуващ период от годината. В творческите работилници кипи усилена работа, всички се включват в изработването и поставянето на украса у дома и на двора, а най-вълнуващо винаги е очакването на Дядо Коледа – с подаръци и забавления. Коледните празници носят топлина и уют и дават усещане за общност и задружност.

И тази година традиционната ни коледна кампания е под мотото „Всяко дарение е от значение“. Целта ни е да наберем средства за подмяна на отоплителната система в един от центровете ни от семеен тип в гр. Кюстендил.

Дана, Злати, Деси и Василка живеят в апартамент в един панелен блок в гр. Кюстендил. Апартаментът е разположен на 1 ет., има северно изложение и е доста студен. До този момент момичетата са се отоплявали с климатици, но блокът вече е газифициран. Преминаването на газово отопление се очаква да е по-ефективно и да затопли много повече дома, освен това ще намали значително сметките за ток.
Необходими са около 15 000 лв., за да изградим нова газова система, която да бъде част от общото потребление на блока.

В допълнение към това продължават усилията ни за набиране на средства за социално включване и достъп до културни активности за деца, лишени от родителска грижа и деца с увреждания. Тази програма дава възможност на децата да участват в различни инициативи на местно ниво, да посещават музеи и изложби и да се включват активно в социалния живот на местните общности. За тези деца, чиито физически увреждания не позволяват активно движение, през изминалото лято започнахме да каним различни артисти да гостуват и представят куклени и игрални постановки у дома в нашите семейни центрове.

Включете се в нашата коледна кампания и ни помогнете да наберем нужните средства! Изберете от възможностите за подкрепа по-долу или се свържете са нас:

Организирайте коледното парти на екипа си в наша подкрепа или го заменете с благотворителен куиз. Ние ще го организираме, а вие ще се забавлявате и ще подкрепите деца и възрастни в неравностойно положение.

Регистрирайте свой отбор и елате на нашия традиционен куиз. Забавлението и подкрепата ви към нашата кауза са 100 % гарантирани.

Купете подарък с кауза от нашите предложения тук

Елате на Коледен базар в Ринг Мол на 3 и 4 декември, организиран от Sofia Expat Women’s Association

Поставете дарителска кутия в офиса или обекти на компанията ви.

Хапнете вкусна салата с кауза в Salad box. Поръчайте салата Green Box в един от обектите на Salad Box през декември. 1 лв. от стойността на салатата ще бъде дарена за нашата кауза.

Партньори в нашата традиционна коледна кампания и тази година са екипът на Частна детска градина „Веселите камбанки“ с децата и техните родители, Salad Box, служители от VMWare, Hiltоn Sofia, Sofia Expat Women’s Association, Bulgaria Mall, Карина Талпова.

Прочети също:

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

Целта на посещението бе обмяна на опит и добри практики в индивидуалната работа с децата и младежите…

Годишен благотворителен бал 2017

Тази година се състоя 12-тият Годишен благотворителен бал на фондация „Сийдър“. Събитието се проведе на 11 ноември…