Отминали кампании

Годишен Благотворителен Бал 2023

Каним ви на нашия XVIII благотворителен бал, който ще се състои на 11 ноември 2023 г. от 19.00 ч. в Hyatt Regency Sofia.

В продължение на 18 години Сийдър посвещава времето си на сбъдването на мечти и грижата за деца и възрастни в неравностойно положение. Пътешествието ни започна с една мечта – мечтата да направим живота на нуждаещите се по-добър, въпреки безбройните предизвикателства, които се изпречваха на пътя ни. Днес нашата мечта е вече жива и от мечтатели станахме сбъдващи мечти.

В Сийдър вярваме в трансформиращата сила на мечтите. Ние създаваме възможности, които позволяват на децата да мечтаят, а след това работим неуморно, за да им помогнем да ги превърнат в реалност. А нашите поддръжници са тези които правят всичко това възможно. 

Благотворителният ни бал е мястото, на което събираме само мечтатели – нашите съмишленици, дарители и приятели, извървели това невероятно пътешествие с нас. По време на вълнуваща гала вечеря споделяме нашите щастливи истории, празнуваме успехите и си припомняме предизвикателствата. Каним Ви да бъдете част от нашето продължаващо пътеществие! Заедно променихме много животи и заедно ще продължим да го правим.

Присъединете се и Вие към мисията ни да сбъдваме мечти!

Цената на единичен куверт за вечерта е 250 лв.

Кувертът за цяла маса от 8 души е на стойност 2000 лв.

 

Кувертът включва:

 Изискана вечеря с четиристепенно меню

 Различни дарителски механизми

 Забавна програма с музика на живо и танци

 

Всички средства, набрани по време на вечерта, ще бъдат инвестирани в индивидуалната грижа за децата и младежите, които подкрепяме.

Водещи на събитието

Кейт Никълс

Алек Алексиев

Участници в програмата

Flawless Trio

Faces

Спонсори

Партньори

Награди в благотворителна томбола

Медийни партньори

Прочети също:

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

Целта на посещението бе обмяна на опит и добри практики в индивидуалната работа с децата и младежите…

Годишен благотворителен бал 2017

Тази година се състоя 12-тият Годишен благотворителен бал на фондация „Сийдър“. Събитието се проведе на 11 ноември…