Отминали кампании

Бягай за децата

Бягай за децата

Легионери в подкрепа на програма за физиотерапия на трудноподвижни деца и млади хора

За втора поредна година Легионът на „Сийдър“ набира средства за програмата ни за физиотерапия и рехабилитация на деца и младежи с тежки физически увреждания.

Това е дългосрочен проект, чрез който целим да подобрим физическото и психическото състоянието на младежите, да намалим дискомфорта и болката в мускулите им чрез редовни масажи и раздвижвания.
Тази програма изисква устойчиво партньорство като това, което успяхме да изградим с организаторите на Legion Run.

През последните две години учихме един от друг в нашата съвместна работа, свързвахме се с нови корпоративни партньори, утвърждавахме приятелства и заедно преодолявахме препятствия, за да наберем необходимите средства за обезпечаване на рехабилитационната работа.

Необходими са 10 000 лева годишно за раздвижване и лечебен масаж на над 20 трудноподвижни деца и млади хора. Със закупуването на билет всеки участник дарява 20 лева, а организаторите от Legion Run удвояват дарението. Така 40 лева от стойността на билета ще бъдат дарени за програмата ни за физиотерапия и рехабилитация на деца с тежки физически увреждания.

Много емоции, много усмивки, подгизнали дрехи, кал, слънце и нови неочаквани приятелства. Всичко това е преживяването Legion run. Но то е и още нещо. То е хората, обединени от желанието да споделят своето преживяване, за да подарят грижа и внимание на някой в нужда. Някой, за когото препятствията са ежедневие и всяка стъпка е спечелена битка. Запишете се за участие още сега!

Легионът ни тръгва в 13:20 ч. на 8 юли 2023 г., но можете да купите своя благотворителен билет за всеки друг час. Свържете се с нас на имейл: kiril@cedarfoundation.org, за да ви съдействаме.

Прочети също:

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

Целта на посещението бе обмяна на опит и добри практики в индивидуалната работа с децата и младежите…

Годишен благотворителен бал 2017

Тази година се състоя 12-тият Годишен благотворителен бал на фондация „Сийдър“. Събитието се проведе на 11 ноември…