Отминали кампании

Маркетинг с кауза на Венус Концепт

Дейността на фондация „Сийдър“ беше кауза на Международна бюти бизнес конференция, която се проведе под мотото „Вярваме, че дарявайки капка надежда, дарявате море от любов“. Тя се състоя в края на октомври в Кемпински хотел Гранд Арена Банско. Фондацията беше гост на тридневното събитие заедно с 8 деца и младежи, живеещи в една от къщите ни от семеен тип в гр. Казанлък.

Компанията, организатор на конференцията Венус Концепт Централна и Източна Европа, подкрепи каузата на фондация „Сийдър“ като дари 5% от продажбите на естетична апаратура по време на тридневното събитие. Набраните средства ще се използват за извънкласни занимания и терапевтични дейности за деца и младежи от къщите от семеен тип на фондацията.

Изпълнителният директор на „Сийдър” Александрина Димитрова благодари на организаторите и на гостите на събитието, че са избрали каузата на фондацията и им разказа повече за дейността й: “Ние във фондация “Сийдър” предоставяме 24-часова индивидуална грижа и специализирана подкрепа на над 100 деца и младежи в нашите центрове в Кюстендил и Казанлък. Всеки ден се стремим да им осигурим сигурна среда, в която да растат обичани и подкрепени, както и непрекъснато да развиваме силните им страни и уменията им.”

По време на събитието децата и младежите от Казанлък представиха няколко музикални изпълнения, подкрепени от своя музикален педагог, диригент и композитор г-н Димитър Гайдаров. С пеене и свирене на различни музикални инструменти те развълнуваха всички присъстващи, като голяма част от тях също решиха да подкрепят каузата и направиха дарение. Гостите се запознаха с работата на организацията и чрез видеото „Аз съм детето“, в което участват деца и младежи с увреждания от Кюстендил. Всички присъстващи бяха много впечатлени и трогнати от грижата, която „Сийдър“ предоставя, както и от таланта и уменията на децата и младежите.

Официален гост на събитието бе музикантът Миро, който пя и развълнува всички деца и младежи. Специално заради тях той изпълни известни народни песни и пя заедно с децата като дори научи някои от тях как се пее на микрофон. Децата се радваха колко топло са приети от гостите на конференцията, вълнуваха се от запознанството си с певеца Миро и факта, че той е говорил и пял заедно с тях, а фотографът на събитието показа тънкости около работата с фотоапарат на един от младежите и запали интереса му към тази професия.

Прочети също:

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

Целта на посещението бе обмяна на опит и добри практики в индивидуалната работа с децата и младежите…

Годишен благотворителен бал 2017

Тази година се състоя 12-тият Годишен благотворителен бал на фондация „Сийдър“. Събитието се проведе на 11 ноември…