Pub Quiz за компании

Споделете своята социална отговорност с колеги на по чаша бира, като се запишете за участие в благотворителния пъб куиз на фондация „Сийдър“. Екипът ни ще организира за вашите служители една незабравима вечер, в която да премерите своите знания и укрепите екипния дух, подкрепяйки работата с деца и младежи в неравностойно положение.

Куизът се провежда под формата на викторина с различни тематични кръгове от сферите на историята, спорта, изкуството, литературата, науката и др.

Събитието е за вас, ако искате:

– Да научите нови неща и да обогатите общата си култура;
– Да прекарате една страхотна вечер с колеги;
– Да се насладите на еднo питие (може и повече) след работния ден;
– Да подкрепите хубава кауза, докато се забавлявате.

 

Вече и онлайн!
Адаптирахме формата на събитието и предлагаме организиране на онлайн куиз за компании, които работят дистанционно.

 

За допълнителна информация, моля свържете се с Ива Хаджийска на телефон: +359 884 962 986 или имейл: iva@cedarfoundation.org.

 

Отзиви от компании за нашите куизове

SiteGround

В SiteGround постоянно организираме множество вътрешни събития и инициативи, чиято цел е да поддържаме здрава връзката помежду си и да се забавляваме заедно, без значение дали имаме възможност да се видим в офиса всеки ден или работим отдалечено от месеци. Без съмнение pub quiz-a на фондация „Сийдър“ беше една от най-ангажиращите ни активности, която не само привлече най-голям брой участници от екипа ни и ни даде възможност да допринесем за каузата на фондацията, но и успя да ни пренесе изцяло в атмосферата на pub quiz-a дори и онлайн – и то за часове след дълъг работен ден отново пред екран. Нямаме търпение да направим повторно издание с екипа си и се надяваме да можем да го реализираме на живо, защото смислените каузи заслужават не само подкрепа, но и ентусиазъм и дух, които да увличат и други в тях.

SiteGround

Включи се

Спонсорирай дете

Програмата „Спонсорирай дете“ ви дава възможност да подкрепите едно от децата от нашите семейни центрове чрез регулярно месечно дарение от 60 лева. Вашите средства ще бъдат използвани за покриване на индивидуални нужди като дрехи, учебни материали, лекарства и извънкласни дейности, подпомагащи социалното включване.

Списък с необходими материали

В работата си ежедневно се сблъскваме с необходимостта от оборудване и материали, които подпомагат развитието и интеграцията на децата и младежите в Центровете от семеен тип и Центъра за социална рехабилитация и интеграция.

Стани доброволец

Да бъдете доброволец към фондация „Сийдър” означава да посветите част от времето, уменията и усилията си на това да подобрите живота на децата и младежите със специални нужди, на които помагаме.