Отличие за работата ни

Фондация „Сийдър“ получи награда „10 години партньорство за социална отговорност“ за цялостен принос в развитието на националните партньорства, социалните политики и услуги в България.

На събитие, провело се на 26 ноември в офиса на Национален алианс за социална отговорност (НАСО), Александрина Димитрова прие отличието от Председателя на НАСО – Георги Георгиев. “От името на НАСО искам да ви благодаря, защото всеки един от вас – наградените, сте дали нещо много значимо на идеята – за социалното развитие на държавата чрез развитие на социалната отговорност.”, приветства наградените г-н Георгиев.

Връчването на националната юбилейна награда беше повод да обсъдим актуални теми в социалната сфера и предоставянето на социални услуги. А признанието, което получихме за нашата работа, е силна мотивация за това да продължаваме да предоставяме качествена грижа и да работим за промяна на държавните политики и обществените нагласи към децата и хората в неравностойно положение.

актуално

Прочети също

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

Целта на посещението бе обмяна на опит и добри практики в индивидуалната работа с децата и младежите…

Пътешествие до Рилския манастир и околностите

Във вторник, предната седмица, след близо двучасово пътуване с автобус през живописната Рила планина, децата и младежите…

Инициативата „Подкрепи една мечта“ през погледа на един младеж

Един от младежите от семейните ни къщи в гр. Казанлък се включи в инициативата на Президента на…

Изживей го, за да научиш

Всеки един от нас се е сблъсквал с максимата, че истинското знание произтича от непосредствения опит, а…