Отминали кампании

Legion run 2022

Legion Run 2022

Легионът на „Сийдър“ е в подкрепа на програма за физиотерапия и рехабилитация на деца с тежки физически увреждания

За втора година ние от фондация „Сийдър“ и Legion run обединяваме усилия в подкрепа на деца и младежи от уязвими групи, за да покажем, че когато работим в екип, всеки един отделен човек разполага с неизчерпаем ресурс. Заедно сме по-силни, по-смели, по-можещи, по-успешни. Заедно променяме животи – нашите и тези на хората в нужда!

В един от нашите центрове в Казанлък се грижим за група деца и младежи с тежки физически увреждания, увреждания, които им причиняват ежедневни затруднения, дискомфорт и болка. Тези деца и младежи са трудноподвижни и състоянието им изисква системно раздвижване и масаж, за да бъдат облекчени болките от изкривяванията, статичното положение и спастичните мускули.

Подобно на участниците по трасето на Легиона, нашите деца и екипите, които се грижат за тях, често се сблъскват с трудно преодолими физически бариери, които изискват не само физическа издръжливост, а и психическа устойчивост и взаимната подкрепа. Именно тук е мястото на екипния дух и подкрепата, която срещаме в лицето на нашите дарители, партньори, посланици.

10 000 лева е сумата, необходима за осигуряване на 1 година рехабилитация и физиотерапия за 20 деца с комплексни физически увреждания.

Със закупуването на билет вие дарявате 20 лева, а организаторите от Legion Run удвояват дарението ви. Така 40 лева от стойността на билета ще бъдат дарени за програмата ни за физиотерапия и рехабилитация на деца с тежки физически увреждания.

Легионът ни тръгва в 13:20 ч., но можете да купите своя благотворителен билет за всеки друг час. Свържете се с нас на имейл: aneta@cedarfoundation.org, за да ви съдействаме.

Прочети също:

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

Целта на посещението бе обмяна на опит и добри практики в индивидуалната работа с децата и младежите…

Годишен благотворителен бал 2017

Тази година се състоя 12-тият Годишен благотворителен бал на фондация „Сийдър“. Събитието се проведе на 11 ноември…