Активни кампании

Тиймбилдинг с кауза

Обединете своя екип като му предложите участие в смислена и социално значима кауза.

Приложете своите умения в различна среда и направете света по-добро място за хората в неравностойно положение.

Вижте по-долу част от идеите ни, с които имаме опит, или се свържете с нас, за да обсъдим какво би било подходящо за вашия екип и как можете да направите тиймбилдинга си благотворителен.

Pub Quiz за компании

Споделете своята социална отговорност с колеги на по чаша бира, като се свържете с нас, за да организираме за компанията ви благотворителен пъб куиз. Екипът ни ще подготви за вашите служители една незабравима вечер, в която да премерите своите знания и укрепите екипния дух, подкрепяйки работата ни с деца и младежи в неравностойно положение.

Куизът се провежда под формата на викторина с различни тематични кръгове от сферите на историята, спорта, изкуството, литературата, науката и др.

Събитието е за вас, ако искате:

Да научите нови неща и да обогатите общата си култура;

Да прекарате една страхотна вечер с колеги;

Да се насладите на еднo питие (може и повече) след работния ден;

Да подкрепите благородна кауза, докато се забавлявате.

Адаптирахме формата на събитието и предлагаме организиране на онлайн куиз за компании, които работят дистанционно. Някои от компаниите, за които организирахме онлайн куизове за служителите им, са: Amdocs, Schneider Electric, SiteGround.

Bake sale (благотворителна разпродажба на печива)

Благотворителната разпродажба на домашно приготвени курабийки, кексчета и сладки е сред най-популярните и вкусни начини да сплотите екипа си, да се почерпите и да подкрепите нашата работа. Поканете колегите си да приготвят любима за тях рецепта и организирайте ден за разпродажба и съвместно похапване, а с приходите, помогнете на нас да се погрижим за деца и възрастни в неравностойно положение.

Пишете ни и ние ще ви предложим идеи за съвместни инициативи в помощ на деца и младежи в неравностойно положение! Свържете се с Кирил Стумбов на имейл: kiril@cedarfoundation.org.