Великденска кампания с Lagardere Travel Retail

Стартирахме съвместна благотворителна кампания с партньорите ни от Lagardere Travel Retail и техните търговски обекти Inmedio, Relay, One Minute, Onda и Jazzy nuts. Кампанията цели да набере необходимите средства за изграждането на спортен кът на открито за младежите от семейните ни къщи в Кюстендил.

Там живеят 16 млади хора с увреждания, които обичат да прекарват голяма част от времето си навън и мечтаят за собствено пространство, в което да могат да спортуват и да се разтоварват.

Осигуряването на място за игра и спорт ще подпомогне значително подобряването на тяхното физическо и емоционалното здраве. Кътът не само ще им осигури възможност за физическа активност, но и ще насърчи ежедневната им комуникация и взаимодействието помежду им.

Партньорството ни с бизнеса гарантира устойчивост и споделена отговорност за хората, които имат нужда от подкрепа. Благодарим на Lagardere Travel Retail, че застават зад каузата ни и допринасят за по-добрия живот на хората в неравностойно положение.

Как ни подкрепят?

Маркетинг с кауза

2 лева от всеки пакет великденски курабийки, продавани в търговските обекти Inmedio, Relay, One Minute, Onda и Jazzy nuts, ще бъдат дарени за каузата ни.

Дарителски кутии

Наши дарителски кутии за набиране на средства са поставени в общо 23 търговски обекта (Inmedio, Relay и One Minute) в София, Пловдив и Кюстендил.

Доброволческа инициатива

В края на кампанията, закупените фитнес уреди за открито ще бъдат монтирани в двора на къщите ни от служители на Lagardere Travel Retail.

Подкрепи ни и ти!

Потърси вкусните великденски курабийки с кауза и дарителските ни кутии в магазините Inmedio Bulgaria, Relay, One Minute, Onda and Jazzy nuts в София, Пловдив и Кюстендил и ни помогни да съберем нужните средствата, защото спортът и отдихът на открито са безценни за здравето и духа на младежите с увреждания.