Тиймбилдинг с кауза

Вие сте представител на компания, желаеща да подкрепи добра кауза и да въвлече своите служители да споделят социалната отговорност?

Обединете своя екип като му предложите участие в смислена и социално значима кауза. Приложете своите умения в различна среда и направете света по-добро място за хората в неравностойно положение.

Пишете ни и ние ще ви предложим идеи за съвместни инициативи в помощ на деца и младежи в неравностойно положение!

Благотворителност в хоум офис среда

Търг на обещанията

Какво ще кажеш сутрешното ти кафе в офиса да сервира не кой да е, а собственият ти шеф? Или пък да имаш персонален шофьор до работното си място в продължение на цяла седмица? А да си тръгнеш час по-рано идния петък? Тези и още много съблазнителни идеи ще направят деня ти в офиса по-весел, по-лек и по-продуктивен и едновременно с това ще допринесат за по-добрa грижа за деца от уязвими групи. Разбери как да организираш тези идеи в офиса си, като се свържеш с нас.

Служителите готвят, споделят и помагат

Във всеки офис, независимо от естеството на работа, винаги се намира по някой любител кулинар.
Във всеки офис, независимо от естеството на работа, винаги се намира по някой, който обича да си похапва вкусно.
Във всеки офис, независимо от естеството на работа, винаги се намира някой, супер запален по супер храните ентусиаст.
Сготви, снимай, сподели и почерпи кулинарни идеи и помогни за осигуряване на качествена грижа за деца от уязвими групи.

Хапни & научи

Помниш ли колегата, с когото се засякохте на път за Мальовица? Не му знаеш името, но пък имате общи интереси. Сега имаш шанс, а и благороден повод да се запознаете (макар и онлайн).
Запиши се на благотворителен обяд с беседа и опознай колеги, с които не общуваш всеки ден. Научи любопитни факти и чуй весели истории и преживелици в обедната си почивка. Какво печелиш? Нова компания за обяд и възможност да подкрепиш работата с деца от уязвими групи.
Не яж сам. Свържи се с нас.

За допълнителна информация, моля свържете се с Адриана Гоцова на телефон: +359 884 378 851 или имейл: adriana@cedarfoundation.org.

Благотворителен обяд в офиса на IG Soft

“Беше страхотно! Не сме очаквали толкова много хора да се включат и то с такова голямо желание! Наистина сме щастливи от резултата на коледния ни базар и се надяваме да е от полза за фондация “Сийдър“! Следващата година – отново!”

Екипът на IG Soft

Включи се

Празник с кауза

Омръзна ли ви да получавате ненужни подаръци, които да не знаете къде да приберете? Изморихте ли се да се чудите с какво ново да изненадате близките си година след година? Подарете възможност.

Стани доброволец

Да бъдете доброволец към фондация „Сийдър” означава да посветите част от времето, уменията и усилията си на това да подобрите живота на децата и младежите със специални нужди, на които помагаме.

Списък с необходими материали

В работата си ежедневно се сблъскваме с необходимостта от оборудване и материали, които подпомагат развитието и интеграцията на децата и младежите в Центровете от семеен тип и Центъра за социална рехабилитация и интеграция.