Юлиян

Спонсор: Елена Дилкова (от юли 2018 г.)

Баланс – -639,69 лв.

Юлиян

 

Роден на 30 май 2000 г.

Населено място: гр. Казанлък

Фото галерия

За него

 

Още от раждането си Юлиян е настанен в Дом за медико-социални грижи, тъй като има сърдечен проблем и майка му няма възможност да осигури необходимите грижи. Когато Юлиян е на 2 години, майка му изявява желание да го гледа и го взима за период от около година, след което отново е настанен в Дом за деца, лишени от родителска грижа в град Стара Загора. Юлиян има удебелени стени и нарушена функция на аортната клапа. През 2013 година на детето е извършена операция и е поставена изкуствена клапа. Назначена е пожизнена медикаментозна терапия.

През 2015 година той заживява в една от къщите от семеен тип на фондация “Сийдър” в източния квартал на град Казанлък. От една година Юлиян пее във фолклорна формация “Мавруда”, от която са част и други младежи от семейната къща. Народната музика е негова страст и споделя, че обича да пее и слуша любимата си народна певица Валя Балканска. В свободното си време се разхожда с най-близките си приятели от къщата – Дончо и Краси.

Любимото меню на Юлиян е шопска салата и пърленка, а любимият цвят – синият. Облича се най-често с риза, дънки и кецове, а котките са му слабост. Мечтае да стане певец.

Индивидуални нужди

Помощ с училищния материал

Уроци по пеене

Любов и внимание

Финансова информация

Месечна справка

 

Годишна справка

Детайлна информация


 


Контакт с фондация „Сийдър“

 

Ива Хаджийска

iva@cedarfoundation.org

тел.: +359 884 962 986