Ванко В

Спонсор: Пенка Болди (от септември 2020)

Баланс – 40.20 лв.

Ванко

 

Роден на 24 март 1997 г.

Населено място: гр. Казанлък

Фото галерия

За него

 

Ваньо е роден в гр. Стара Загора и прекарва детството си в ДДУИ, с. Сладък кладенец, община Стара Загора . В началото на април 2015 г. е настанен в Защитено жилище, град Казанлък, където живее и до днес и се чувства много добре. Ваньо е енергичен, емоционален и любознателен. Той посещава всеки делничен ден Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, където с него работи екип специалисти.

Ванко се храни самостоятелно, с подкрепа успява да изпълни своите хигиенни и ежедневни задачи. Той е усмихнат, импулсивен и обича подаръците, както и често да сменя своите дрехи и играчки. Активно участва в различните групови и терапевтични занимания в къщата, често се включва в почистването на всекидневната, а спортната терапия е особено любопитна и забавна за него. Все по-добре се справя с оцветяването и се учи да изрязва според формата различни изображения, животни и др.

Любимото занимание на малкия Ванко (както всичко го наричат в къщата) е да рисува, изрязва и оцветява различни по форма и големина рисунки на животни, автомобили, природни забележителности и т.н. През по-голямата част от деня обича да е на двора, а чистият въздух и разходката му помагат да е спокоен и в добро настроение.

Индивидуални нужди

Движение на открито

Рисуване

Любов и внимание

Финансова информация

Месечна справка

 

Годишна справка

Детайлна информация


 


Контакт с фондация „Сийдър“

 

Ива Хаджийска

iva@cedarfoundation.org

тел.: +359 884 962 986