Неделин

Спонсор: Иван Табаков (от юни 2018 г.)

Баланс – 5.97 лв.

Неделин

 

Роден на 15 октомври 2002 г.

Населено място: гр. Казанлък

Фото галерия

За него

 

Недко е на 18 години. От раждането си до четиригодишна възраст живее с майка си, след което е настанен в институция. Впоследствие Неделин е за кратко реинтегриран в семейството си и отново изоставен. За известно време през 2005 той и двете му сестри са отглеждани от леля си, но след сигнал за неподходящи битови условия, Неделин и сестра му, Иванка, са настанени в Дом за медико-социални грижи ‘Мария Терезия’, град Стара Загора. От септември 2015 година Недко и Ваня живеят в една от къщите от семеен тип на фондация “Сийдър” в град Казанлък.

В началото след идването в къщата Неделин е недоверчив и враждебен, но с течение на времето се открива като едно любопитно, общително и усмихнато момче. Много е социален, сприятелява се лесно и задава куп въпроси. Старателно се грижи за външния си вид. 🙂

Очите на Неделин засияват щом стане дума за коли, а още по-голяма негова страст е бийтбоксът. На 11-тия Годишен благотворителен бал на фондация “Сийдър“ го изненадахме с един от неговите идоли – Печенката, с която имаше възможност да направи съвместен бийтбокс сет пред всички близо 250 гости на събитието.

Индивидуални нужди

Помощ с училищния материал

Уроци по бийтбокс

Любов и внимание

Финансова информация

Месечна справка

 

Годишна справка

Детайлна информация


 


Контакт с фондация „Сийдър“

 

Ива Хаджийска

iva@cedarfoundation.org

тел.: +359 884 962 986