Минчо

Спонсор: Георги Сланчев (от октомври 2020 г.)

Баланс – 60.00 лв.

Минчо

 

Роден на 4 декември 1992 г.

Населено място: гр. Казанлък

Фото галерия

За него

Това е Минчо. Той е на 27 г., роден в гр. Стара Загора. Детството си прекарва в Дом за деца с умствена изостаналост в с. Сладък кладенец, община Стара Загора. От началото на 2015 г. Минчо е настанен в Защитено жилище в град Казанлък, където се чувства много добре.

Минчо е много подвижен, музикален и усмихнат. Заради епидемиологичната обстановка за момента той не посещава Дневния център за пълнолетни лица с увреждания, но редовно участва в груповите и терапевтичните занимания в къщата. Често се включва в почистването на всекидневната, а новите терапевтични въведения като спортната терапия са особено любопитни и забавни за него.

Минчо се справя добре с ежедневните дейности – храни се самостоятелно, с подкрепа успява да изпълни своите хигиенни и ежедневни задачи. Той е енергичен, обича разходките на двора, но най-често предпочита да играе сам.

Любимото занимание на Минчо е да слуша музика, както и да играе с различни музикални играчки и инструменти. Много често се забавлява, като почуква любознателно по различни предмети и повърхности в къщата и двора и с интерес слуша различните звуци. През по-голямата част от деня, Минчо обича да е на двора, а чистият въздух и движението му помагат да е спокоен и в добро настроение.

Индивидуални нужди

Музикална терапия

Движение на чист въздух

Финансова информация

Месечна справка

 

Годишна справка

Детайлна информация


 


Контакт с фондация „Сийдър“

 

Ива Хаджийска

iva@cedarfoundation.org

тел.: +359 884 962 986