Красимир Т.

Спонсор: Пенка Болди (от юли 2019 г.)

Баланс – 26,10 лв.

Краси

 

Роден на 15 септември 2000 г.

Населено място: гр. Казанлък

Фото галерия

За него

 

До шестгодишна възраст Красимир или Краси Тао, както всички в къщата го наричат, е живял с биологичното си семейство. Майката трудно се справя сама с отглеждането му и през 2006 г. е настанен временно в ДДЛРГ „Христо Райков“, гр. Габрово. През 2007 г. е върнат в семейството си, но през 2014 г. майката и партньорът ѝ заминават за Швеция и той е принуден да живее по домовете на свои приятели. През 2016 г. Краси е настанен в къща от семеен тип на фондация “Сийдър” в град Казанлък.

Краси е спокоен и уверен младеж. Обича да споделя и разказва за всичко, което му се случва.  Има силна емоционална връзка с леля си, на която гостува в Габрово през ваканциите.

Ученик е в дванадесети клас в „Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм“, гр. Казанлък, специалност „Ресторантьорство“. Обича да приготвя храна. Пие кафе в точно определена чаша, която сам си е купил.

Краси много обича животните. По време на проект с гостуващи от Швейцария доброволци през пролетта на 2017, децата и младежите посещават приют и осиновяват куче, за което той много настоява. Кучето е наплашено и отказва да се качи на автобуса на обратно. Краси и неговия приятел Валентин изминават пътя до дома пеша, за да не стресират животното и до днес са най-обгрижващите му стопани.

Краси мечтае да завърши училище и да се реализира като готвач.

Индивидуални нужди

Помощ с училищния материал

Любов и внимание

Финансова информация

Месечна справка

 

Годишна справка

Детайлна информация


 


Контакт с фондация „Сийдър“

 

Ива Хаджийска

iva@cedarfoundation.org

тел.: +359 884 962 986