Красимир П.

Спонсор: Ива Турлакова (от април 2018 г.)

Баланс – 55,04 лв.

Краси

 

Роден на 12 май 2002 г.

Населено място: гр. Казанлък

Фото галерия

За него

 

От раждането си Краси е настанен в Дом за медико-социални грижи в град Стара Загора. До идването си в къщата от семеен тип на фондация “Сийдър” е местен неколкократно от една институция в друга. Има епилепсия, за която приема медикаменти.

В къщата Краси пристига през август 2015 година заедно с по-големия си брат, Дончо. В началото няма изградени навици и отказва да подрежда дрехите и вещите си и да почиства стаята си. Постепенно се отпуска и не остава дълго чужд за поощренията на социалните терапевти. Започва да се включва в дейностите на своя нов дом, в грижите за хигиената и приготвянето на храната.

Краси е много отворено, любопитно и наблюдателно момче. Винаги е готов да участва в нови и интересни инициативи и се отдава възторжено и безрезервно. При посещение на доброволци от любителски отбор по ръгби, Краси с гордост носи капитанската лента и не пропусна нито минута от мача. Говореше за този ден месеци след това 🙂

Красимир учи “Счетоводство” в Професионална гимназия “Петко Стайнов” в град Казанлък, но понякога му е доста трудно с учебния материал. Има нужда да бъде насърчаван. Обича да пее, танцува, да гледа филми и най-вече – да разговаря с приятелите си.

Индивидуални нужди

Помощ с училищния материал

Профилактични неврологични прегледи

Любов и внимание

Финансова информация

Месечна справка

 

Годишна справка

Детайлна информация


 


Контакт с фондация „Сийдър“

 

Ива Хаджийска

iva@cedarfoundation.org

тел.: +359 884 962 986