Киро

Спонсор: Таня Левенска (от ноември 2020 г.)

Баланс – 70.00 лв.

Киро

 

Роден на 10 ноември 1994 г.

Населено място: гр. Казанлък

Фото галерия

За него

 

Това е Киро. Той е на 25 г. Детството си прекарва в Дом за деца с умствена изостаналост в с. Гомотарци, община Видин. От февруари 2015 г. е настанен в Защитено жилище, град Казанлък. Тук Кирчо се чувства много добре. Той е енергичен, емоционален и много общителен. Не посещава Дневен център, но често се включва в разходки с персонала в близкия парк, както и в различни игри и занимания в къщата.

Киро се справя добре с ежедневните дейности – храни се самостоятелно, с подкрепа успява да изпълни своите хигиенни и ежедневни задачи. Усмихнат е, импулсивен и обожава своя рожден ден, както и подаръците, свързани с него.

Обича също така да оцветява различни по форма и големина рисунки, а спортната терапия, в която е включен от началото на пандемията, е нещо ново, но истински забавно и приятно. Друго интересно и любопитно занимание за Киро е сензорният масаж с топка, който му помага да се отпусне и да бъде спокоен.

Любимото занимание на Киро е да играе със своята кукла, която ежегодно е предпочитан от него подарък, както за рождения ден, така и за Коледните и новогодишни празници. През по-голямата част от деня, Киро обича разходките на двора, както и да слуша народна музика.

Индивидуални нужди

Разходки на двора

Музика

Внимание и обич

Финансова информация

Месечна справка

 

Годишна справка

Детайлна информация


 


Контакт с фондация „Сийдър“

 

Ива Хаджийска

iva@cedarfoundation.org

тел.: +359 884 962 986