Активни кампании

Пътешествия без граници

Съвместна кампания с PizzaLab за адаптиране на бус за превоз на деца с увреждания

В източния квартал на град Казанлък, в един от центровете на фондацията, живеят група деца и младежи, за които придвижването е предизвикателство. Те използват инвалидни колички, за които често градската среда е недостъпна. Тези деца рядко напускат къщата, а транспортирането им е трудно за социалните работници.

Ето защо тази пролет екипът на фондацията обединява усилия със своите дългогодишни партньори от Pizza Lab в кампания за осигуряване на адаптиран превоз, чрез който децата да пътуват до различни места в града и извън него – за терапии, културни мероприятия, екскурзии и събития в общността.

Началото на кампанията е на 20.03, а нейната цел – за един месец да набере 16 000 лева, с които ще адаптираме служебния бус с места за инвалидни колички и рампа.

Тук ще откриеш местата, където можеш да похапнеш пица “Надежда”. А ако не е по вкуса ти, може да дариш сума по избор в дарителските кутии на касата в обектите на PizzaLab.

За да се включите в кампанията и да ни помогнете да пътуваме безгрижно и сигурно, хапнете вкусна пица “Надежда” и дарете 1 лев.

От лабораторията за пица ще удвоят вашето дарение и така заедно ще допринесем за много вълшебни пътешествия за децата и младежите.