[spb_image image=”6270″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/3″ el_position=”first”][/spb_image] [spb_boxed_content type=”coloured” box_link_target=”_self” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”]

От 12 до 16 септември във всички обекти на верига пицарии Pizza Lab ще се предлага сладка пица с кауза. Половината от стойността на всяка продадена пица ще бъде дарена за нашата кауза. Събраните средства ще бъдат инвестирани в Програма за личностна подкрепа.

В един от центровете на фондацията в град Казанлък живеят 12 деца, лишени от родителска грижа. Те са без интелектуални или физически увреждания, но са с травматично минало и преминали през редица емоционални сътресения – изоставяне, неглижиране, насилие. Грижата за тях изисква много търпение и квалифицирани специалисти. За техните индивидуални нужди разработихме Програма за менторство и личностна подкрепа. Тя предвижда индивидуална и групова работа с психолог с цел подобряване на процеса на социална интеграция, придобиване на самостоятелност и подготовка за излизане на пазара на труда.

 

Можете да закупите вашата пица и да подкрепите каузата ни тук.

[/spb_boxed_content]