За неограничените възможности

Участвайте в годишното ни благотворително събитие в подкрепа на деца и младежи в неравностойно положение

На 29 септември 2021 г., за 16-та поредна година, имаме удоволствието да представим работата си и да получим подкрепа от приятели и дарители на организацията в най-голямото ни благотворително събитие под мотото Sky is the limit

Темата на събитието от една страна е продиктувана от нестихващите предизвикателства, пред които всички сме изправени в последната година и половина. Но те са още по-големи пред хората и организациите, грижещи се за най-уязвимите групи в обществото. От друга страна – от необходимостта да споделим с всички вас удовлетворението и радостта, която изпитваме, виждайки как децата и младежите, за които се грижим, постигат успехи и отместват границите на своите възможности, благодарение на оказаната им подкрепа и вяра в тях.

С грижа към всички, които продължават да ни подкрепят през годините и вярват в нашия професионализъм, и тази година избираме да организираме нашето събитие в хибриден формат – за малко гости на живо, за да гарантираме дистанция и спазване на всички противоепидемиологични мерки, и с възможност за всички, които искат да ни подкрепят, да го направят от всяка точка на света, докато ни гледат онлайн. За целта отново имаме специална дарителска платформа, която предоставя разнообразни начини за подкрепа на работата ни, а механизмът за дарение е бърз и лесен. Дарителите могат да изберат от няколко начина, по които да ни подкрепят. Това може да се случи от всяка точка на света седмици преди събитието, защото платформата е отворена за дарения и не е необходимо физическо присъствие. Сигурността на нашите дарители е гарантирана.

Освен иновативния за България механизъм за дарения, наречен Paddle raiser или буквално „вдигане на палката“, при който участниците в наддаването изберат за каква конкретна нужда да дарят средства, предоставяме и още един нов механизъм. Предлагаме уникална колекция от фотографии, предоставени безвъзмездно от професионални фотографи, които ще бъдат разиграни на Тих търг. Фотографиите ще бъдат представени и описани в дарителската платформа, а всеки, който се регистрира за участие, ще може да наддава за избран фотос. Спечелилите в наддаването ще получат фотографията отпечатана в подходящ размер и готова за излагане след събитието.

Благодарение на нашите партньори, имаме възможност да предоставим разнообразни награди в томболата ни, която вече е отворена. Всеки може да закупи неограничен брой билети за всяка от посочените награди, а това увеличава шанса да спечелите конкретно тази награда, която искате най-много. Томболата ще бъде изтеглена от софтуер по време на вечерта.

Всеки, който иска да бъде част от събитието, може да си купи билет от тук или да ни гледа онлайн. А дарителската платформа е отворена за регистрация и подкрепа. Благодарение на нашите дарители, партньори и приятели вече 16 години осигуряваме грижовна среда и подкрепа на над 100 деца и младежи в неравностойно положение. И вярваме, че всяко дете има неограничени възможности да реализира потенциала си, когато получава подкрепа, доверие и обич.

Всички разходи по организиране на събитието ще бъдат обезпечени благодарение на партньорите и спонсорите, които застават зад каузата. Благодарим на спонсорите ни: CMS Sofia, Хилтън София , фондация „Америка за България”, фондация „Комунитас”, AG Capital, Dundee Precious Metals, както и на партньорите ни: DABOV Specialty Coffee , Sircrow, Yoga Vibe, Gelato&Latte, хотел Гела, Wooden Spoon, Amuse Bouche, Modica Artisan Chocolates, Photosynthesis.

актуално

Прочети също

Обмяна на опит между екипите на фондация „Сийдър“

Целта на посещението бе обмяна на опит и добри практики в индивидуалната работа с децата и младежите…

Пътешествие до Рилския манастир и околностите

Във вторник, предната седмица, след близо двучасово пътуване с автобус през живописната Рила планина, децата и младежите…

Инициативата „Подкрепи една мечта“ през погледа на един младеж

Един от младежите от семейните ни къщи в гр. Казанлък се включи в инициативата на Президента на…

Изживей го, за да научиш

Всеки един от нас се е сблъсквал с максимата, че истинското знание произтича от непосредствения опит, а…