Стани доброволец

Да бъдете доброволец към фондация „Сийдър” означава да посветите част от времето, уменията и усилията си на това да подобрите живота на децата и младежите със специални нужди, на които помагаме. Като доброволец в „Сийдър“ ще допринесете за подобряването на живота на децата и младежите в неравностойно положение, ще развиете своите качества и ще имате възможността да срещнете нови интересни хора.

Дейности

*Обозначените със звездичка дейности могат да се извършват дистанционно

Организация на събития

Фотография

*Превод

*Графичен дизайн

Дейности на терен

*Възможни са само в гр. Кюстендил и гр. Казанлък

Дейности с децата и младежите

Ремонтни дейности

За да получите допълнителна информация относно доброволчеството с фондация „Сийдър“, моля свържете се с нас на e-mail: office@cedarfoundation.org.

*Следете и страницата ни в TimeHeroes, за да научите повече за актуалните възможности за доброволчество.

Включете се като попълните следната анкета!

Включи се

Корпоративно участие

Вие сте представител на компания, желаеща да подкрепи добра кауза и да въвлече своите служители да споделят социалната отговорност? Искате да организирате тиймбилдинг с кауза, доброволческа кампания или дарителска акция в офиса? Свържете се с нас и ние ще ви предложим идеи за съвместни инициативи в помощ на деца и младежи в неравностойно положение!

Списък с необходими материали

В работата си ежедневно се сблъскваме с необходимостта от оборудване и материали, които подпомагат развитието и интеграцията на децата и младежите в Центровете от семеен тип и Центъра за социална рехабилитация и интеграция.

Празник с кауза

Омръзна ли ви да получавате ненужни подаръци, които да не знаете къде да приберете? Изморихте ли се да се чудите с какво ново да изненадате близките си година след година? Подарете възможност.